OBS: Dette er vores bordmenu.
Se takeaway-menu og bestil til afhentning

Forretter

  • 1

    Pappadam

    45

    2 stk. tynde og knasende sprøde pandekager af linsemel (letkrydrede store chips). Serveres med dip- trioen mynte-, chili- og mangochutney.

  • 2

    Samosa

    69

    2 stk. sprøde trekantede klassikere. Tynd samosa-dej på mel fyldt med letkrydret kartoffel- og ærtefyld

  • 4

    Paneer Pakora

    69

    8 stk. sprødstegte snacks med paneer-ost vendt i dej af kikærtemel og friteret

  • 4a

    Onion Pakora

    65

    Twist af de klassiske løgringe – friske saftige løgstykker vendt i en krydret pakora-dej af kikærtemel og friteret til sprøde snacks

  • 4b

    Chicken Pakora

    69

    6 stk. møre kyllingestykker vendt i krydret pakora- dej af kikærtemel og dybstegt til sprøde snacks

  • 4c

    King Prawn Pakoras

    75

    6 stk. kæmperejer vendt i en letkrydret dej af kikærtemel og dybstegt til sprøde snacks

Grønt

  • 3

    House Chaat

    69

    Eksotisk salatret med kartofler, kikærter, rødløg, peberfrugter og koriander. Strejf af tamarindsauce og Kashmirs special-dip. Toppes med yoghurt.

Suppe

  • 5

    Daal Shorba

    65

    Klassisk linsesuppe tilsmagt med krydderier og urter – letkrydret og lunende lækker

Tandoori Sizzlers

  • 10

    Mix Grill Sizzler

    150

    Grillmix med tandoori kylling, lam tikka, kæmperejer og kylling tikka vendt i tandoori-masalasovs

  • 11

    Chicken Tikka Sizzler

    135

    Møre kyllingestykker langtidsmarineret i en krydret yoghurtmarinade, tilberedt i tandooriovn og kombineret med tandoori-masalasovs

  • 12

    Lamb Tikka Sizzler

    140

    Stykker af lammekød i krydret marinade, tilberedt i tandooriovn og kombineret med tandoori-masalasovs

Kylling

  • 16

    Chicken Tikka Masala

    140

    Vores famøse signaturret med langtidsmarinerede kyllingestykker tilberedt i tadoori-ovn, serveret i krydret curry og cremet buttersovs

  • 17

    Curry Chicken

    130

    Møre kyllingestykker der har simret i vores klassiske curry med en aromatisk og intens smag fra hjertet af det indiske køkken

  • 18

    Butter Chicken

    140

    Møre letkrydrede kyllingestykker i buttersauce med hjemmelavet tomatbase og en blanding af krydderier – cremet, rund og ikke for stærk. En sand klassiker og populært hit.

  • 19

    Murgh Chana

    130

    Proteinrig og fyldig ret med krydrede kikærter og kyllingestykker tilberedt i curry – en populær kombination fra subkontinentet

  • 20

    Palak Chicken

    130

    Saftige kyllingestykker favnet af den krydrede og remede spinat, begge simret i curry – vidunderlig!

  • 21

    Chicken Korma

    130

    Marinerede kyllingestykker tilberedt i en mild-krydret curry med et strejf af yoghurt for en afbalanceret smagsoplevelse. Kan laves laktosefri.

Lammekød

  • 24

    Rogan Josh

    135

    Populær og klassisk ret med møre lammekødstykker simret i en aromatisk curry lavet af de skønneste krydderier og friskeste råvarer fra kokkens bord.

  • 25

    Lamb Korma

    135

    Marinerede lammekødstykker tilberedt i en mildkrydret curry med strejf af yoghurt for en afbalanceret smagsoplevelse. Kan laves laktosefri.

  • 26

    Palak Gosht

    135

    Spinat er elsket i alle dens kombinationer. Denne lækre ret gemmer på møre lammekødstykker favnet af krydret og cremet spinat, begge simret i curry.

  • 27

    Lamb Tikka Masala

    140

    Krydret curry og cremet buttersovs går hånd i hånd og skaber vores famøse Kashmir-Masalasovs. Heri bliver marinerede lammekødstykker tilberedt – alt i alt en afrundet og fantastisk smagsoplevelse.

  • 28

    Butter Lamb

    140

    Krydrede lammekødsstykker i buttersauce med hjemmelavet tomatbase og krydderier. En ret der er fyldig, ikke for stærk og lækker i smagen!

Vegetar

  • 31

    Daal Tarka

    115

    Traditionel lunende ret med linser og curry piftet med lidt smør på panden. Kan laves laktosefri.

  • 32

    Rajma Masala

    115

    Proteinrig vegetarret med røde kidneybønner i krydret rajma masalasovs – fyldig og letkrydret

  • 33

    Butter Chana

    120

    Vores buttersauce i vegetarversion med let-krydrede kikærter, rigeligt smør, hjemmelavet tomatbase og en blanding af krydderier

  • 34

    Mattar Paneer

    120

    En karakterfast, ydmyg og lækker vegetarisk curry -ret med ærter og hjemmelavet paneer-ost

  • 35

    Zeera Aloo

    115

    Kartoffelstykker i mild curry med spidskommen for en stærk sødlig duft og frisk smag

  • 36

    Baingan Bhaji

    115

    Friske auberginestykker vendt i curry – en klassisk simpel ret fra Punjab med masser af smag!

  • 38

    Gobi Aloo

    115

    Blomkålsbuketter og møre kartoffelstykker simret i krydret curry – en lækker ret hvor de to hovedingredienser komplementerer hinanden

  • 39

    Palak Paneer

    120

    Nok den mest elskede kombination med spinat og hjemmelavet paneer-ost, begge simret i curry

Seafood

  • 41

    King Prawn Masala

    140

    Kæmperejer tilberedt i Kashmris lækre masalasovs

  • 42

    King Prawn Bhuna

    140

    Kæmperejer tilberedt i krydret curry, som binder retten sammen og gør rejerne smagfulde

Biryani

  • 46

    Gosht Biryani

    135

    Lammekødstykker tilberedt med en aromatisk masala og vendt i basmatiris

  • 47

    Murgh Biryani

    130

    Kyllingestykker tilberedt med masala og vendt i basmatiris – en elsket risret fra subkontinentet

Brød og tilbehør

  • 48

    Kashmir Pulao

    35

    Ekstra portion ris á la Kashmir

  • 50

    Tandoori Roti

    25

    Traditionelt fladbrød af stenmalet grahamsmel, bagt i tandoori-ovn

  • 51

    Naan

    27

    Sprødt og blødt brød bagt ved høj varme i traditionel tandoori-ovn – et sandt hit til alle retter

  • 51a

    Garlic Naan

    30

    Naan gjort endnu mere fristende med en omgang knuste hvidløg – lækre og uundværlige!

  • 54

    Raita

    35

    Yoghurtbaseret dip med agurk og tomat tilsmagt med salt, spidskommen og urter – går til alle retter

  • 56

    Spicy Pickles

    20

  • 57

    Chutney

    15

    Vælg mynte, mango eller chilli

  • 58

    Chutney Trio-sæt

    35

    Mynte, mango + chilli

Børnemenu

  • 60

    Nuggets og pommes frites

    65

    4 stk. nuggets med en håndfuld pomfritter

Desserter

  • 62

    Hjemmelavet Kulfi

    65

    Traditionel indisk is lavet på mælk med mandler, cashew og pistacienødder – en perfekt afslutning på et krydret måltid

  • 63

    Is med flødeskum

    55

    Klassisk dessert – vaniljeis toppet med flødeskum og et strejf chokoladesauce