Indisk catering og frokost i København

Kashmir tilbyder indisk catering og frokostordninger i København til dit firma eller private arrangement. Vi sørger for at levere udsøgte retter som indisk catering i København til alt fra den lille fødselsdag til det store bryllupsmåltid.

Vi hjælper dig med sammensætningen af det perfekte menuforslag til dit næste arrangement – og vi kan garantere, at det bliver fristende! Vores indiske catering og frokost kan leveres i et bredt område, og ønsker du at høre mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Indisk frokostordning i København

Kashmir tilbyder frokostordninger med indisk mad til virksomheder og private indenfor Storkøbenhavn. Med Indisk frokost kan man forvente et væld af spændende indiske frokostretter, der indeholder alt fra det traditionelle indiske køkken og med et præg af Skandinavien.

Indisk frokost og catering i København bliver leveret af vores dygtige og passionerede kokke, og der bliver selvfølgelig kun brugt gode og friske råvarer og krydderier.

Prøv vores indiske frokost eller indiske catering i København, hvis I ønsker en god smagsoplevelse udover det sædvanlige.