Hos Kashmir Indisk Restaurant i København kan man bestille de autentiske retter som indisk take away fra vores restauranter på Østerbro, Frederiksberg og i Køge, hvis man ønsker at nyde maden derhjemme. Med indisk takeway i Køge, Frederiksberg, på Østerbro og i resten af København tilbyder vi dig at kunne tage en bid af det autentiske indiske køkken med hjem fra en af pionererne i Danmark inden for indisk mad.

Skal man have en ægte indisk madoplevelse udover det sædvanlige, kan man med Kashmirs indiske takeaway i København – Østerbro, Frederiksberg og Køge, bestille og vælge imellem et bredt udvalg af indiske takeaway retter.

Indisk takeaway med skandinavisk strejf

Med indisk take away fra Køge, Frederiksberg eller Østerbro kan man forvente autentiske indiske retter fra vores kokke med stor passion omkring gode og friske råvarer og krydderier. Vores indiske takeaway retter på Østerbro i København, Frederiksberg og i Køge, er inspireret af det klassiske indiske køkken med et strejf af det skandinaviske køkken. De traditionelle indiske take away retter dækker over lam i karry, tandoori-retter, indiske vegetarretter og meget mere.

Få en ægte orientalsk madoplevelse med indisk takeaway i København fra vores Østerbro, Frederiksberg eller Køge-afdeling.

Ring og bestil takeaway fra Østerbro

Bestil takeaway online fra Frederiksberg (til afhentning)

Bestil takeaway online fra Frederiksberg (til udbringning)

Bestil takeaway online fra Køge (afhentning + udbringning)

Orientering vedr. COVID-19 / Kun åbent til take-away kl. 17–21

Vi har valgt at følge regeringens anvisninger og lukket restauranten for besøgende. Takeaway-bestillinger er fortsat muligt mellem kl. 17 og 21 hver dag.

Fødevarestyrelsen har meldt ud, at man ikke bliver smittet via maden. Vi tager alle forholdsregler der kan tages og følger myndighedernes retningslinjer, for at sikre vores behandling af dig som kunde og vores medarbejdere.

Du kan bestille takeaway til afhenting igennem Just-Eat, Wolt, her fra vores egen hjemmeside eller på tlf. 35 43 43 73.

Bestil takeaway nu