Se takeaway-menu og bestil til afhentning
Forretter
-
1
Pappadam
452 stk. tynde og knasende sprøde pandekager af linsemel (letkrydrede store chips). Serveres med dip- trioen mynte-, chili- og mangochutney.
-
2
Samosa
692 stk. sprøde trekantede klassikere. Tynd samosa-dej på mel fyldt med letkrydret kartoffel- og ærtefyld
-
4
Paneer Pakora
698 stk. sprødstegte snacks med paneer-ost vendt i dej af kikærtemel og friteret
-
4a
Onion Pakora
65Twist af de klassiske løgringe – friske saftige løgstykker vendt i en krydret pakora-dej af kikærtemel og friteret til sprøde snacks
-
4b
Chicken Pakora
696 stk. møre kyllingestykker vendt i krydret pakora- dej af kikærtemel og dybstegt til sprøde snacks
-
4c
King Prawn Pakoras
756 stk. kæmperejer vendt i en letkrydret dej af kikærtemel og dybstegt til sprøde snacks
Grønt
-
3
House Chaat
69Eksotisk salatret med kartofler, kikærter, rødløg, peberfrugter og koriander. Strejf af tamarindsauce og Kashmirs special-dip. Toppes med yoghurt.
Suppe
-
5
Daal Shorba
65Klassisk linsesuppe tilsmagt med krydderier og urter – letkrydret og lunende lækker
Tandoori Sizzlers
-
10
Mix Grill Sizzler
150Grillmix med tandoori kylling, lam tikka, kæmperejer og kylling tikka vendt i tandoori-masalasovs
-
11
Chicken Tikka Sizzler
135Møre kyllingestykker langtidsmarineret i en krydret yoghurtmarinade, tilberedt i tandooriovn og kombineret med tandoori-masalasovs
-
12
Lamb Tikka Sizzler
140Stykker af lammekød i krydret marinade, tilberedt i tandooriovn og kombineret med tandoori-masalasovs
Kylling
-
16
Chicken Tikka Masala
140Vores famøse signaturret med langtidsmarinerede kyllingestykker tilberedt i tadoori-ovn, serveret i krydret curry og cremet buttersovs
-
17
Curry Chicken
130Møre kyllingestykker der har simret i vores klassiske curry med en aromatisk og intens smag fra hjertet af det indiske køkken
-
18
Butter Chicken
140Møre letkrydrede kyllingestykker i buttersauce med hjemmelavet tomatbase og en blanding af krydderier – cremet, rund og ikke for stærk. En sand klassiker og populært hit.
-
19
Murgh Chana
130Proteinrig og fyldig ret med krydrede kikærter og kyllingestykker tilberedt i curry – en populær kombination fra subkontinentet
-
20
Palak Chicken
130Saftige kyllingestykker favnet af den krydrede og remede spinat, begge simret i curry – vidunderlig!
-
21
Chicken Korma
130Marinerede kyllingestykker tilberedt i en mild-krydret curry med et strejf af yoghurt for en afbalanceret smagsoplevelse. Kan laves laktosefri.
Lammekød
-
24
Rogan Josh
135Populær og klassisk ret med møre lammekødstykker simret i en aromatisk curry lavet af de skønneste krydderier og friskeste råvarer fra kokkens bord.
-
25
Lamb Korma
135Marinerede lammekødstykker tilberedt i en mildkrydret curry med strejf af yoghurt for en afbalanceret smagsoplevelse. Kan laves laktosefri.
-
26
Palak Gosht
135Spinat er elsket i alle dens kombinationer. Denne lækre ret gemmer på møre lammekødstykker favnet af krydret og cremet spinat, begge simret i curry.
-
27
Lamb Tikka Masala
140Krydret curry og cremet buttersovs går hånd i hånd og skaber vores famøse Kashmir-Masalasovs. Heri bliver marinerede lammekødstykker tilberedt – alt i alt en afrundet og fantastisk smagsoplevelse.
-
28
Butter Lamb
140Krydrede lammekødsstykker i buttersauce med hjemmelavet tomatbase og krydderier. En ret der er fyldig, ikke for stærk og lækker i smagen!
Vegetar
-
31
Daal Tarka
115Traditionel lunende ret med linser og curry piftet med lidt smør på panden. Kan laves laktosefri.
-
32
Rajma Masala
115Proteinrig vegetarret med røde kidneybønner i krydret rajma masalasovs – fyldig og letkrydret
-
33
Butter Chana
120Vores buttersauce i vegetarversion med let-krydrede kikærter, rigeligt smør, hjemmelavet tomatbase og en blanding af krydderier
-
34
Mattar Paneer
120En karakterfast, ydmyg og lækker vegetarisk curry -ret med ærter og hjemmelavet paneer-ost
-
35
Zeera Aloo
115Kartoffelstykker i mild curry med spidskommen for en stærk sødlig duft og frisk smag
-
36
Baingan Bhaji
115Friske auberginestykker vendt i curry – en klassisk simpel ret fra Punjab med masser af smag!
-
38
Gobi Aloo
115Blomkålsbuketter og møre kartoffelstykker simret i krydret curry – en lækker ret hvor de to hovedingredienser komplementerer hinanden
-
39
Palak Paneer
120Nok den mest elskede kombination med spinat og hjemmelavet paneer-ost, begge simret i curry
Seafood
-
41
King Prawn Masala
140Kæmperejer tilberedt i Kashmris lækre masalasovs
-
42
King Prawn Bhuna
140Kæmperejer tilberedt i krydret curry, som binder retten sammen og gør rejerne smagfulde
Biryani
-
46
Gosht Biryani
135Lammekødstykker tilberedt med en aromatisk masala og vendt i basmatiris
-
47
Murgh Biryani
130Kyllingestykker tilberedt med masala og vendt i basmatiris – en elsket risret fra subkontinentet
Brød og tilbehør
-
48
Kashmir Pulao
35Ekstra portion ris á la Kashmir
-
50
Tandoori Roti
25Traditionelt fladbrød af stenmalet grahamsmel, bagt i tandoori-ovn
-
51
Naan
27Sprødt og blødt brød bagt ved høj varme i traditionel tandoori-ovn – et sandt hit til alle retter
-
51a
Garlic Naan
30Naan gjort endnu mere fristende med en omgang knuste hvidløg – lækre og uundværlige!
-
54
Raita
35Yoghurtbaseret dip med agurk og tomat tilsmagt med salt, spidskommen og urter – går til alle retter
-
56
Spicy Pickles
20 -
57
Chutney
15Vælg mynte, mango eller chilli
-
58
Chutney Trio-sæt
35Mynte, mango + chilli
Børnemenu
-
60
Nuggets og pommes frites
654 stk. nuggets med en håndfuld pomfritter
Desserter
-
62
Hjemmelavet Kulfi
65Traditionel indisk is lavet på mælk med mandler, cashew og pistacienødder – en perfekt afslutning på et krydret måltid
-
63
Is med flødeskum
55Klassisk dessert – vaniljeis toppet med flødeskum og et strejf chokoladesauce